Blåt LOGO 01

Tarteletfyld.dk åbner d. 1. december

Vi må konstatere, at vi er nødt til at skalere produktionen gevaldigt op for at kunne følge med efterspørgslen, der nu kommer fra hele landet - fra Skagen til København. Fra d. 1. december åbner vi op for levering af tarteletfyld til hele Danmark!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked så snart, du kan få leveret tarteletfyld direkte til din hoveddør.

Tilmeld dig nyhedsbrevet
Foto: Jim Hoff
Foto: Jim Hoff

Hjemmelavet tarteletfyld fra Diagonalkroen i Give

Lindberg Dinings tarteletfyld startede som et forsøg på at tænke ud af boksen i forbindelse med de udfordringer, de mange corona-restriktioner giver for restauranter landet over. For hvad gør man, når man ikke kan holde store selskaber, fester og fødselsdage eller have masser af gæster på kroen til hverdag?

Man begynder at sælge tarteletfyld ud-af-huset! Først startede det bare som et Facebook-opslag, men efterspurgslen kom faktisk bag på os og vi endte med at sælge 2 tons tarteletfyld på kun én uge. En bedrift som også gav os omtale i den lokale avis:
Tarteletmiraklet på Diagonalkroen: Solgte to ton tarteletfyld på en uge

 

126026726 366451161115797 6936924607907796014 N

Historien rammer TV2 Nyhederne

To dage senere havde de landsdækkende medier også fået færden af vores lokale tartelet-eventyr.

Den 12. november samler TV2 Nyhederne historien op med et indslag på over to minutter.

Og så tager det for alvor fart.

Foto: Jim Hoff
Foto: Jim Hoff

Tarteleteventyret stikker helt af: Nu har kroen solgt 12 ton tarteletfyld

Efter medierne har sat gaflen i fortællingen om tarteleteventyret på Diagonalkroen i Give er det gået helt agurk: Chefkok Lasse Lindberg må flytte produktionen til et større produktionskøkken og går nu landsdækkende med salg af tarteletfyld.

Læs artiklen på giveavis.dk