Om Lindberg Dining

Lindberg Dining forkæle jeres smagsløg med klassisk kromad, steakhouse retter og gode vine. Diagonalkroens hyggelige restaurant er naturligvis for både overnattende gæster og gæster udefra, der ”blot” vil have en god smagsoplevelse i en afslappet atmosfære.

11 GTA Lasse Lindbjerg Diagonalkroen

Lasse Lindberg er ikke blot køkkenchef. Han er også ejer af Lindberg Dining, der på Diagonalkroen driver a la carte restauranten, selskabslokaler og Frokostordning til virksomheder.

Lasses gastromiske rejse

Lasse Lindberg er udlært kok på Hotel Marselis i Aarhus. Efter læretid på hotellet i Aarhus var han restauratør på Vrads Station v. Silkeborg, køkkenchef på Gourmandiet i København og i 4 år kok og F&B Manager på Jakobs Café i Skagen.

Lindberg Dinning har plads til alle

Lindberg Dining har på Diagonalkroen plads til det helt store bryllup med 150 gæster, busudflugten der har været forbi Kongernes Jelling, den romantiske middag for to og a la carte retter til byens indbyggere, turister og kroens overnattende gæster.

Moderne og klassisk menukort

Menuen byder både på klassiske kro retter som wienerschnitzeler og paprikagryde, ligesom I kan glæde jer til at smage steakhouse retter og havfrisk fisk.

Der er naturligvis også tænkt på kroens yngste gæster.

Vores Leverandører