Hold din næste fest på Diagonalkroen

Når du booker din næste fest hos os, kan du vælge mellem vores forskellige selskabslokaler og festlokaler og få lige nøjagtig de rammer til din fest, som du ønsker.

Vi har både store selskabslokaler med plads til 180 gæster og mindre festlokaler, når kun de allernærmeste skal inviteres.

Vi pynter jeres festlokale op

Til festen pynter vi, efter aftale, jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Det er vigtigt for os, at din fest bliver præcis, som du og din familie ønsker det. Derfor aftales hver eneste fest hos os individuelt.

Vi lytter vi til dine ønsker, ligesom vi gerne kommer med vores professionelle input til, hvordan du bedst lykkes med at skabe den perfekte fest. 

Priser:

3 retters menuer til selskaber i eget lokale på minimum 20 kuverter starter ved 395,- hertil kommer velkomstdrink, drikkevarer, kaffe, natmad og eventuelt bar.

vi tilbyder 3 forskellige ad libitum fest arrangementer.

pakke 1

velkomstdrink

3 retters menu

kaffe/the

natmad

Øl, vand og vin under hele arrangementet.

849,-

 

Pakke 2

velkomstdrink 

3 retters menu

kaffe/the

Sødt til kaffen samt baileys / cognac

natmad

Øl, vand og vin under hele arrangementet.

899-,

 

Pakke 3

velkomstdrinks med salte snack

3 retters menu

kaffe/the

Sødt til kaffen samt baileys / cognac

Bar med drinks / sjusser

natmad

Øl, vand og vin under hele arrangementet.

949,-

 

 

Børn under 12 år spiser til 1/2 pris og børn under 3 år er gratis.

brunch ad libitum arrangementer starter v. 289,-

alle priser er inklusiv lokaleleje, blomster, stofservietter, lys, duge, betjening osv.

Bestil selskabslokale:

Bestil i åbningstiden hos Lindberg Dining, Torvet 1, 7323 Give, på +45 75 73 55 44 – tryk 1 eller på lasse@lindbergdining.dk.

 

Mad ud af huset / take away:

Vores gæster i vores 4 selskabslokaler og restaurant er altid vores 1. prioritet og vi takker derfor oftest nej tak til forespørgsler på Mad ud af huset til fester og take away.

Ingen regler er som bekendt uden undtagelse, under corona nedlukningen lavede vi en masse take away i forskellig form og vi annoncer lejlighedsvist menuer ud af huset, eksempelvis påskemenu, nytårsmenu og lign. ligesom vi levere frokost ordning til virksomheder mandag til fredag.