Selskaber og fester

Bryllup, konfirmation, sølvbryllup, fødselsdag, julefrokost, barnedåb, jubilæum, begravleseskaffe, busudflugter, guldbryllup, firmafester og reception. I Lindberg Dinning har vi på den charmerende Diagonalkroen i Give selskabslokaler til at skabe de perfekte rammer om alle livets fester.

Hold din næste fest på Diagonalkroen

Når du booker din næste fest hos Lindberg Dinning, kan du vælge mellem vores forskellige selskabslokaler og festlokaler og få lige nøjagtig de rammer til din fest, som du ønsker.

Vi har både store selskabslokaler med plads til 150 gæster og mindre festlokaler, når kun de allernærmeste skal inviteres.

Vi pynter jeres festlokale op

Til festen pynter vi, efter aftale, jeres festlokale smukt op med blomster, levende lys, stofduge og stofservietter.

Det er vigtigt for os, at din fest bliver præcis, som du og din familie ønsker det. Derfor aftales hver eneste fest hos Lindberg Dinning individuelt.

I Lindberg Dinning lytter vi til dine ønsker, ligesom vi gerne kommer med vores professionelle input til, hvordan du bedst lykkes med at skabe den perfekte fest. 

Priser:

3 retters menuer til selskaber på minimum 20 kuverter starter ved 365,- hertil kommer velkomstdrink, drikkevarer, kaffe, natmad og eventuelt bar.

vi tilbyder ad libitum priser på arrangementer fra 699,-

børn under 12 år spiser til 1/2 pris og børn under 3 år er gratis.

brunch ad libitum arrangementer starter v. 249,-

Bestil selskabslokale:

Bestil i åbningstiden hos Lindberg Dining, Torvet 1, 7323 Give, på +45 75 73 55 44 – tryk 1 eller på lasse@lindbergdining.dk.

Kro og selskabslokaler i Give

Kro og selskabslokaler i Give i Midtjylland tæt på Billund, Herning og Vejle. Diagonalkroen har igennem generationer været et samlingspunkt for livets store fester og rummer i dag både restaurant og flere selskabslokaler. Du slipper for indkøb, madlavning, borddækning, servering og ikke mindst – oprydning og opvask.

Uanset valg af buffet eller menu kan du være sikker på, at du og dine gæster vil føle jer rigtig godt tilpas i vores selskabslokale. Så skal din fest have et ekstra niveau af service, gastronomi og stemning, er booking af et festlokale på Diagonalkroen og hos Lindberg Dinning et oplagt valg.

Mad ud af huset / take away:

Vores gæster i vores 4 selskabslokaler og restaurant er altid vores 1. prioritet og vi takker derfor oftest nej tak til forespørgsler på Mad ud af huset til fester og take away.

Ingen regler er som bekendt uden undtagelse, under corona nedlukningen lavede vi en masse take away i forskellig form og vi annoncer lejlighedsvist menuer ud af huset, eksempelvis påskemenu, nytårsmenu og lign. ligesom vi levere frokost ordning til virksomheder mandag til fredag.